Ingen bebis.

Nej ingen bebis på min födelsedag heller även fast så många trodde det. Men det kanske var lika bra eftersom att det kanske inte är så kul för han att fylla år på samma dag som sin mamma men vi får hoppas på att han kommer snart. Jag och älsklingen var hos barnmorskan i dag och hon sa att allt såg bra ut, jag fick en ny tid den 3 februari om han inte kommer innan dess. Då ska jag ditt och prata om att dom ska sätta igån förlossningen, men vi hoppas på det bästa att han kommer innan. 

Vi var och fika hemma hos Stevens mamma i dag och firade mig lite. Det var tur att vi var där för att hon förklarade vart förlossningen låg på sös för det hade vi ingen anning om. Vi hade tänkt åka ner i garaget och parkera som vanligt och gå in genom den stora entren men det skulle man inte. Så det var tur att hon berättade de hehe. 
Innan vi åkte till henne så åkte vi till Bauhaus och köpte en "öppen spis" som vi fick rabatt på eftersom dom fyller 50år. Jag har tagit ett kort på den så ni ska få se hur den ser ut men vi har inte tänt den, utan det ska vi göra ikväll när vi kommer hem från Timmy så jag tar ett nytt kort då och lägger upp det imorgon. Vi ska till Timmy och fira honom eftersom att han också fyllde år i går, sen blir det nog en sväng förbi mcdonalds och sen hem å se filmen Sommar med Göran. Nej nu är älsklingen klar så vi ska väl ge oss av! Ha en underbar ferdag!Pok
 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jaha vad kostade den? Jag vill också ha en. Ni kan väl köpa en till mej. Ha HaKramisar

Mamma

2010-01-23 @ 10:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0