Vecka 39.

Ja nu är man i vecka 39 då och bebisens beräknade datum är på lördag den 23. Det ska bli spännande att se om han kommer då eller om han kommer tidigare eller senare. Jag har gått runt och tänkt så mycket på han så jag har glömt bort min egna födelse dag, jag fyller ju 21 på torsdag. Men det känns roligare att bebisen kommer snart än att jag fyller 21. Älsklingen tror att bebisen kommer att komma på min födelsedag men jag tror att han kommer någon gång nästa vecka men vi får väl se vem som har rätt.

     Man kan ju säga att magen har växt lite, på den första bilden är jag bara i veka 20 och på den andra är jag i vecka 26 å på den tredje är de vecka 38. Jag har vart dålig på att ta bilder på magen och det ångrar jag lite men huvudsaken är att man kan se en skillnad från när den började växa till slutet. Jag har fått lite bristningar på magen också det är inte så där jätte kul men man får ju se det på det sättet att dom är gjorda av kärlek och att dom kommer blekna så småningom så dom kommer inte att vara lika synliga. Jag har ju erfarenhet av bristningar, det är inte första gången jag har fått det så jag vet. 

Nej nu börjar jag bli hungrig så jag ska nog börja med maten nu, det blir kycklingfilé med stekt potatis och currysås. Det ska bli mummsigt! 
 PoK


Kommentarer
Postat av: Mamma

God morgon min ängel!Christian på jobbet har oxå tippat att bebisen kommer på din födelsedag så vi får väl se. Han hade ju rätt om Mattias som fick bebis i fredags.Tusen pussar och kramar till dej, Steven och bebisen!

2010-01-19 @ 05:49:08
Postat av: Linnea

Kan du inte ta en ny bild på magen då innan det är för sent? =)

2010-01-22 @ 12:09:31
Postat av: mysan

Förlåt om jag har gjort er förvirrade men jag såg att jag hade skrivit fel. Jag skrev att den tredje bilden var från vecka 28 men den är från vecka 38 så den är från förra veckan. Men jag ska försöka ta ytterligare en bild precis innan.

2010-01-22 @ 19:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0