Dåligt av mig!

Gud man skäms ju nästan över hur lite jag har bloggat, men jag kan ju skylla på stevens semester. Jag menar att jag vill ju umgås så mycet som möjligt med han och Liam under hans semester så jag hinner inte ens ägna tio minuter till datorn. Men på måndag borjar han jobba igen, de kommer att bli tråkigt men jag kommer ju ha fullt upp med att packa in för flytten vi har ju inte äns börjat! Men vi har haft väldigt skönt öch roligt dom 4 veckorna Steven har haft sin semester, han valde nog dom bästa veckorna om man tänker på vilket väder vi hade. Nu kommer ju stormen tydligen så jag tycker lite synd om er som börjar sin semester den här veckan.
Vi kom ju hem från Söderhamn i dag har vart där sen i måndaags det har vart riktigt trevligt.
Just nu sitter jag och Steven å väntar på att Nattis ska höra av sig så att vi kan åka in till stan och köpa Iphon 4 som dom börjar sälja kl 00,01 i natt! =)
Nej nu ska jag suta, ska nog ringa Nattis men ha en underbar natt!

God Natt!


Hmm

Jag vet att det inte har blivit något regelbundet bloggande, man kan säga att det blir som ett litet sommaruppehåll men det blir lätt så på sommaren för man har ju så mycket för sig på dagarna. Så som att åka å bada bla och på kvällarna har vi bara slappat och umgåts.
Imorgon ska vi åka på 12 timmars kryssning med Steven mamma, hans morfar och Robin. Det ska bli mysigt och väldigt gott med buffé, nej nu måste jag tyvärr göra mig i ordning för sängen eftersom att jag ska upp halv 6 på morgonen. Men ni får ha en underbar måndags kväll.

PoK


Nu ska vi se!

Ja vet jag lovade att jag skulle blogga i söndags men jag hann tyvärr inte och vi har haft ganska mycket att göra på dagarna och på kvällarna har vi suttit upptagan med filmer.
Men nu har jag en liten stund på mig innan vi ska äta lita mat för det har vi inte gjort än, de är ganska skönt att göra det när Liam har lagt sig för natten för då får vi lite tid över till varandra.
I lördags när vi var ute med båten hade vi de jätte trevligt, de vart lite bilder som jag tänkte lägga upp så ni får se.

I tisdags var jag, Steven, Liam, Stevens mamma, hans bror Robin och Robin kompis och badade på Sweitcherbadet.
Liam tog sig också ett litet dopp med hans farmor =)Sen åkte jag, Steven och Liam till Icamaxi och köpte en egen pool till Liam som han badade i när vi kom hem. Han trivdes mycket bättre i den än i det stora havet! =)Imorgon ska det komma någon hem till oss och kolla på våran lägenhet kl 12 en väldigt dum tid måste jag säga eftersom att det ska var fint väder och då vill man ju åka och bada.
Men vi viste ju inte hur vädret skulle se ut i morgon i fredags när hon ringde, men de är bara och bita ihop.
När hon väl har vart här så ska vi nog åka till Nicksta med mamma och pappa, dom åker ju till Rom på fredag morgon!
Nej nu måste jag nog gå och ta hand om maten men ha en riktig skön sommarkväll!

PoKÖl!

Sitter hemma hos Timmy och tar en öl med Timmy, Martin och Steven!
Vi väntar på att Timmys bror ska komma och köra oss till Gålö där Grov har sin båt som vi ska låna och dra ut på havet och ha det mysigt. =)
Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll i kväll, den har redan börjat riktigt trevligt med en pizza och en öl på Vaskos i Tungelsta. Nej nu tror jag att jag ska gå ut till killarna på balkongen och vara lite sociall. Jag glömde ju kameran hemma man jag ska försöka att ta så många och bra kort på mobilen som möjligt som jag kian lägga upp imorgon!
Ha en riktigt bra lördagskväll!

PoK


På väg hem!

Ja nu sitter vi i bilen på väg hem från Gullholmen, vi bestämde oss för att åka i dag eftersom väderet inte var på topp. Men det har vart underbara dagar på Gullholmen vi har verkligen slappat, de tror jag att alla behövde. Det var lite synd att vädret var lite dåligt dom två första dagarna men sen fick vi ju bra väder synd att det blåste vädigt mycket då men det vart en mycket bättre stäminig i stugan när solen sken!

Just nu sitter vi i bilen på väg hem, jag vet inte riktigt vart vi är men vi har nog 15 mil kvar alla fall.
Nej lite bilder kanske!

PoK


Sol men blåsigt!

Ja nu har vi haft sol i två dagar i rad men det har blåst väldigt mycket, men det är mycket skönare när det är sol och blåsigt än när det är regnigt och målnigt. Det blir än så mycket bättre stämning när solen skinner!
Kim, Maria och Oliver har åkte hem nu dom kom ju hit i går och stannade till i dag det var jätte kul. Kim och Steven tog sig ett dop i går kväll runt 11 halv 12 i havet. Jag, Tess, Maria, Oliver och Liam stannde hemma det var jätte kallt ute men var ju tvungen att ha en tjock tröja på sig när man gick ut och det kan absolut inte ha vart varmt i vattnet.
Jag tänkte lägga upp lite bilder men det är jätte segt att göra det här ute på ön med mobiltbredband, så jag tror att jag gör det när vi kommer hem eller om jag kanske gör det ikväll men det beror på vad vi ska hitta på. Vi ska i alla fall äta ute ikväll sen får vi se när vi åker hem om det blir imorgon eller på fredag. Vi känner att vi kommer åka hem senast på fredag för det är mycket skönare, då har man hela dagen på seg att packa och städa istället för på morgonen på lördag!
Nej nu ska vi nog spela lite kort tror jag eller jag ska försöka få dom andra att spela lite kort  så vi gör något.

PoK


Vilket bajs väder!

Jag som trodde att vi skulle få bra väder här på Gullholmen, men inte det. I dag är det bara en massa moln och det ser ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst, det känns ingen vidare kul att veta att det är 28 grader hemma i stockholm.
Men vi får hoppas på bättre väder i veckan!
Paul och Tess ska åka till Tess släktingar i fiskebäckskil å jag, Steven och Liam ska gå och köpa lite glass. Vi skulle förja med Tess och Paul till en början men Liam är lite sjuk och väldigt grinig så vi tycket att det är best om vi stannar här på Gullholmen och hittar på något.
Nej nu måste jag ta Liam men ni får ha en underbar dag!
RSS 2.0