Sol men blåsigt!

Ja nu har vi haft sol i två dagar i rad men det har blåst väldigt mycket, men det är mycket skönare när det är sol och blåsigt än när det är regnigt och målnigt. Det blir än så mycket bättre stämning när solen skinner!
Kim, Maria och Oliver har åkte hem nu dom kom ju hit i går och stannade till i dag det var jätte kul. Kim och Steven tog sig ett dop i går kväll runt 11 halv 12 i havet. Jag, Tess, Maria, Oliver och Liam stannde hemma det var jätte kallt ute men var ju tvungen att ha en tjock tröja på sig när man gick ut och det kan absolut inte ha vart varmt i vattnet.
Jag tänkte lägga upp lite bilder men det är jätte segt att göra det här ute på ön med mobiltbredband, så jag tror att jag gör det när vi kommer hem eller om jag kanske gör det ikväll men det beror på vad vi ska hitta på. Vi ska i alla fall äta ute ikväll sen får vi se när vi åker hem om det blir imorgon eller på fredag. Vi känner att vi kommer åka hem senast på fredag för det är mycket skönare, då har man hela dagen på seg att packa och städa istället för på morgonen på lördag!
Nej nu ska vi nog spela lite kort tror jag eller jag ska försöka få dom andra att spela lite kort  så vi gör något.

PoK


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad gjorde Paul? Var han också och bada?Kramisar

2010-07-07 @ 16:32:29
Postat av: Mysan

Han var med killarna vid vattnet men var badvakt. =)

2010-07-10 @ 18:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0