Jag vet inte.

Ja som ni säkert vet så hade vi inflyttnings fest i lördags, festen var helt okey den kanske gick lite över styr vad vet jag. Jag tror att det var lite för många människor som vi aldrig har träffat eller som vi i vanliga fall inte brukar umgås med, det var folk som tog med sig kompisar osv. Men jag tror att dom flest hade det roligt iallafall och det är väl det som är huvudsaken. Jag tyckte att det var kul att Ted tog med sig sin tjej Hanna, vi har ju aldrig träffat varandra på det sättet förut och vi kom bra överäns. Hon hade med sig sin kompis Sara också hon en väldigt trevlig tjej men sen tror jag att vi kanske ska hålla oss till våra gamla vänner. Eller jag vet faktist inte men något var det som inte fick mig att känna att det var en lyckad fest utan bara en okey fets. Men men bättre lycka nästa gång. Vi sov hos mamma i går, det kom en besiktnings man till dom i dag och besiktiga deras lägenhet. Dom flyttar ju den 16 december till ett radhus kan man kanske kalla det. Efter att han hade vart där så åkte jag, mamma och Liam till hennes jobb och käka lunch det var trevligt. Jag försöker komma på något jag och mamma kan hitta på någon dag bara hon och jag men det står helt still. Jag skulle vilja ha en heldag bara mamma och jag, men jag får väl fortsätta att fundera. Just det idag storhandlade vi på hemkörning varorna kommer imorgon men det ska bli intressant och se hur det fungerat. Det verkade som att det var billigare jag tycker att vi fick mycket mer mat för pengarna, vi kom inte ens upp i det beloppet vi brukar handla för. Nej nu ni ska jag ta och sova men jag skriver väll några rader snart igen. ;) Pok

Dag och Natt!

Ja idag är det ju den så kallade höstdagsjämningen då dag poch  natt ska vara lika långa men det är ju skit snack! Min natt är alltid av någon konstig anledning alltid mycket kortare än dagen hehe =/
Nej men nu är ju snart torsdagen slut det är verkligen skönt, om några timmar är det dags för sängen och sen är det fredag 
äntligen!
Liam har precis lagt sig å jag och michelle sitter och kollar på idol. Tess kom på fika i dag det var trevligt fast hon mest satt med sin nya iphone inte för att jag klandrar henne för det jag var precis likadan när jag hade fått min. Men jag tror att alla är så när de har fått nya mobilder ;)
Nej nu ska jag titta klart på idol sen bli det en dusch, lite kyckling med potatissallad och Kniv mot strupen!
Men jag skriver några rader i morgon kväll också!

God natt!


Jag sa ju det!

Ja att det här vecka skulle bli seg, de är bara onsdag i dag. Okey det är ju bara en seg dag kvar =) sen är det fredag men dagen imorgon kommer säker kännas som en evighet.
Jag skickade mess till Tess tidigare i kväll och fråga om hon ska komma på en fika imorgon när hon har slutat jobbet, men hon har inte svarat. Michelle kommer nog förbi imorgon så då kankse dagen går lite snabbare när man får lite sällskap, det är inte så att Liam är dåligt sällskap men det är ganska skönt att ha någon i närheten som svara en när man pratar.
Jag längtar verkligen tills jag ska börja jobba så att man har något att göra på dagarna, det som kommer att vara jobbigt är att jag ska vara utan Liam hela dagar. Det kommer verkligen bli tungt. =(

Nej nu ska jag se lite på tv.

PoK


Tisdagen snart över!

Ja nu är tisdagen snart över då det är ganska skönt, jag vill bara att de ska bli fredag nu och sen lördag. =)
Det finns en anledning till att jag inte vill att det ska bli fredag och det är att man får lön, det är aldrig roligt att få pengar månader som den här! När det är såna här månader så får man fan ångest flera dagar innan och förstå då när pengarna sitter på kontot och man ser hur alla pengar försvinner med räkningarna. Men jag brukar oroa mig lite för mycket i onödan vi klarar ju oss alltid! Men den här månaden är det inte räkningarna som bekymrar mig mest utan allt som vi måste göra som tex sörva bilen (absolut inte billigt), besiktiga bilen men den gå säker igenom, kanske bytta bromsat (inte heller biligt). Sen är det allt det vanliga som man har varje månad som matt och så.

Men men slut gnällt om det, i dag har jag inte gjort många knop. Michelle har vart här på en fika och nu sitter jag och väntar på att Steven ska komma hem. Liam ligger och sover så gott, imorgon ska han till BVC på inskrivning i handen eftersom att vi fick bytta BVC när vi flyttade. Men jag hoppas på att dom väger och mäter han så man får se hur mycket han har växt. Jag tycker att han har blivit jätte stor på den sista tiden, nu kan han ju sitta helt själv utan stöd å grejer!

Nej nu ska jag nog gå och ta ett varmbad men ha en bra kväll!

PoK


Måndag igen!

Ja så var det måndag igen, det är väl underbart med måndagar eller inte! Jag vet att jag skrev i förra inlägger att jag skulle blogga oftare men jag har inte haft tid. I torsdags så var det hockey, i fredags var Mario och Nattis här å hade filmkväll, i lördags var det fest och i går var jag jävligt backis. I kväll har jag inget speciellt för mig förutom att min mamma är här men jag tog mig lite tid till att blogga. Pappa är bortrest och Steven jobbar sent så vi tillbringar våran måndagskväll tillsammans. 

Jag har precis färgat håret igen, jag gör det inte offtare nu än vad jag gjorde förut men det var länge sen jag färgade samma färg. Nu bytter jag färg varge gång, på fredag ska jag till Annelies jobb och permanenta håret då kommer hon gnälla på mig att jag har färgat håret igen men vad gör man inte när man inte har hittat någon färg som man trivs med. Den färgan jag trivdes bäst med var svart och det hade jag ganska läng men den läsnade jag på, man vet aldrig det kanske blir svart igen. 
Det ska bli riktigt spännande att permanenta håret på fredag har gjort det en gång innan men då hade jag ganska långt hår, nu kom jag på en sak till som hon kommer att gnälla på och de är att det snart har gått ett år sedan jag klippte mig sist =) hehe. 

På lördag är det inflyttnings fest =) det ska bli kul hoppas jag!

Nej nu ska jag slappa lite men ni får ha en underbar måndagskväll!


Liams kvälls bad!
Liam borstar tänderna för första gången!

PoK!
 


Så där ni!

Nu har vi äntligen fått igång internet här hemma så nu kan jag börja blogga lite oftare ;) Jag vet att jag har kunnat blogga från mobilen men jag tycket inte om det så mycket. Sen har jag haft ganska mycket för mig med lägenheten och så. Ja nu har vi ju bott någon dag längre än en vecka i den nya lägenheten och än så länge så trivs vi väldigt bra!
Det är skönt att det är nära till allt i måndags gick jag till Handen centrum för att luncha med Nattis, de var inte alls långt men jag gick i ös regnet så det tog nog lite längre tid än vad det skulle ha gjort.

I lördags hade Nattis sin baby shower det var jätte trevligt jag tror inte att jag har afft så kul på ett bra tag. Det bjöds på mat, dryck, lekar och väldigt trevligt sällskap. Nattis fick jätte fina saker av sina vänner inklusive mig så klart! =)
Just nu sitter jag och älsklingen här i soffan och skratar åt alla som gör bort sig i idol men det är tyvärr slut vilken sekund som helst och jag ska ta ett bad! Men ni får ha en underbar onsdags kväll!

PoK


Snart klart!

Ja vi har verkligen haft fullt upp hela helgen, från i fredags runt 3 tiden och fram tills nu räcker inte ens eftersom att vi inte är riktigt klara i den nya lägenheten än.
Det bästa är att vi är klara med målningen av vardagsrummet så nu ska vi snart åka hem och ta hand om allt slipdamm och börja möblera lite.
Vi har ju sovit hos mamma hela helgen när vi har målat om vardagsrummet i den nya lägenheten, vi kunde inte sova i den eftersom att alla vardagsrumms möbler står i sovrummen så det fins ingen plats för sängen.
Men i natt ska vi sova där, jag hoppas på att vi får lite ordning också.

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning och sen ska vi ge oss iväg, det är skönt att Steven är ledig i dag iallafall.

PoK
RSS 2.0