Måndag igen!

Ja så var det måndag igen, det är väl underbart med måndagar eller inte! Jag vet att jag skrev i förra inlägger att jag skulle blogga oftare men jag har inte haft tid. I torsdags så var det hockey, i fredags var Mario och Nattis här å hade filmkväll, i lördags var det fest och i går var jag jävligt backis. I kväll har jag inget speciellt för mig förutom att min mamma är här men jag tog mig lite tid till att blogga. Pappa är bortrest och Steven jobbar sent så vi tillbringar våran måndagskväll tillsammans. 

Jag har precis färgat håret igen, jag gör det inte offtare nu än vad jag gjorde förut men det var länge sen jag färgade samma färg. Nu bytter jag färg varge gång, på fredag ska jag till Annelies jobb och permanenta håret då kommer hon gnälla på mig att jag har färgat håret igen men vad gör man inte när man inte har hittat någon färg som man trivs med. Den färgan jag trivdes bäst med var svart och det hade jag ganska läng men den läsnade jag på, man vet aldrig det kanske blir svart igen. 
Det ska bli riktigt spännande att permanenta håret på fredag har gjort det en gång innan men då hade jag ganska långt hår, nu kom jag på en sak till som hon kommer att gnälla på och de är att det snart har gått ett år sedan jag klippte mig sist =) hehe. 

På lördag är det inflyttnings fest =) det ska bli kul hoppas jag!

Nej nu ska jag slappa lite men ni får ha en underbar måndagskväll!


Liams kvälls bad!
Liam borstar tänderna för första gången!

PoK!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0