Så där ni!

Nu har vi äntligen fått igång internet här hemma så nu kan jag börja blogga lite oftare ;) Jag vet att jag har kunnat blogga från mobilen men jag tycket inte om det så mycket. Sen har jag haft ganska mycket för mig med lägenheten och så. Ja nu har vi ju bott någon dag längre än en vecka i den nya lägenheten och än så länge så trivs vi väldigt bra!
Det är skönt att det är nära till allt i måndags gick jag till Handen centrum för att luncha med Nattis, de var inte alls långt men jag gick i ös regnet så det tog nog lite längre tid än vad det skulle ha gjort.

I lördags hade Nattis sin baby shower det var jätte trevligt jag tror inte att jag har afft så kul på ett bra tag. Det bjöds på mat, dryck, lekar och väldigt trevligt sällskap. Nattis fick jätte fina saker av sina vänner inklusive mig så klart! =)
Just nu sitter jag och älsklingen här i soffan och skratar åt alla som gör bort sig i idol men det är tyvärr slut vilken sekund som helst och jag ska ta ett bad! Men ni får ha en underbar onsdags kväll!

PoK


Kommentarer
Postat av: Lotta

Lekte ni leken som du hittat på? Kram

2010-09-16 @ 13:53:26
Postat av: mysan

Ja det gjorde vi. Det var kul! =)

2010-09-16 @ 15:52:46
Postat av: Maddää♥

jätte fin blogg ! :)

ha en bra helg <3

2010-09-17 @ 21:14:20
URL: http://ffantastiskk.blogg.se/
Postat av: A L I C I A

Jag bor nära tungelsta :)

2010-09-18 @ 08:23:28
URL: http://aliciaphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0